.et-fb-button-group.et-fb-button-group--save-changes .et-fb-button--quick-actions, .et-fb-button-group.et-fb-button-group--save-changes .et-fb-button--help { display: none !important; }

2021.09.18-án Komárom-Esztergom megyéből a Tatai Polgárőr Egyesület, a Tatabányai Polgárőr Egyesület, a Vértessomlói Polgárőr Egyesület, a Neszmélyi Polgárőr Egyesület és a Tokodaltárói Polgárőr Egyesület tagjai vettek részt az ORFK Teve utcai Auditóriumában rendezett Közlekedésbiztonsági képzésen.
Dr. Túrós András OPSZ elnök kezdte a napot. A polgárőrség helyzete, feladata, utánpótlás és fiatalítás, közös munkája a rendőrséggel, közös szolgálatok a társszervekkel és jövőbeni munkájáról számolt be, majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság helyettese és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság helyettese Milus Gábor r.ezredes Rendészeti igazgató úr mondott pár gondolatot a megyei adatokról és együttműködésről.
Itt kiemelte a tatai egyesületet, az M1-es autópálya megyei szakaszán végzett a közös szolgálatok alkalmával, majd meghívta a megyei résztvevőket a rendőr családinapra, Tatára!
Ezután Markos György mondott pár gondolatot, ami kicsit vidámabb hangvételű volt! Majd még három előadó beszélt a közlekedésbiztonságról.
Köszönjük szépen, hogy ott lehettünk!
Hazafelé Vértesszőlős és Tatabánya között egy motoros és gépjármű balesetnél segített a tatai egyesület a kint lévő kollégánknak, Kulcsár Ádámnak és a rendőr kollégáknak, amíg kiértek a társaik.