.et-fb-button-group.et-fb-button-group--save-changes .et-fb-button--quick-actions, .et-fb-button-group.et-fb-button-group--save-changes .et-fb-button--help { display: none !important; }

Második alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség horgászversenyét a megye polgárőrei részére. A versenynek a kocsi horgásztó adott otthont. Az időjárás nem fogadta kegyeibe azt a csekély számú résztvevőt, akik a zord, esős idő ellenére megjelentek a regisztrációnál.

A rossz idő ellenére a verseny nagyon jó hangulatban zajlott. Már az első félórában nagytestű, 5-6 kg-os pontyok akadtak horogra, melyeket több kisebb méretű társuk követett. Látva a horgászok elszántságát, az időjárás is megkönyörült rajtuk és az eső is elállt. Az eseményt megtisztelte részvételével Zoltai Dániel a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének elnöke, Osvald Zsolt a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének ügyvezető elnöke valamint Kovács József a Kocsi Horgászegyesület elnöke. A vezetők az eredményhirdetésen hangsúlyozták, hogy részükre nagyon fontos, hogy részesei lehettek a verseny megrendezésének, hiszen ez alkalmat ad, hogy a két szövetség szorosabb együttműködést alakítson ki egymással. Mindkét szövetség vezetése nyitott a szoros együttműködésre, melyről a közeljövőben írásos együttműködési megállapodás aláírására is sor kerül.

A verseny végeztével kupák és értékes nyeremények átadására került sor, majd egy finom paprikáskrumli ebédre is vendégül láttuk a versenyzőket és a kísérőket.

Eredmények:

5. helyezett Kecskés József Dadi Polgárőr Egyesület           3200 gr.

4. helyezett Csizmadia József Tatabányai Polgárőrőrség Önvédelmi Egyesület 5700 gr.

3. helyezett Hermann László Naszályi Sólyom Polgárőr Egyesület      5800 gr.

2. helyezett Takács Zoltán Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesület          9800 gr

1. helyezett Horváth Zsolt Bakonysárkány Község Polgárőr Egyesülete 15300 gr.

A legnagyobb halat Horváth Zsolt fogta mely 6100 gr súlyú volt.