2023. március 18-án évértékelő értekezletet tartott a Komárom-Esztergom  Vármegyei Polgárőr Szövetség Karitatív csoportja, amelynek Környe település  adott otthont. 

Megnyitó beszédet mondott László Gábor a Karitatív csoport tagja, ezt  követően Kun Csaba a Komárom-Esztergom Vármegyei Polgárőr Szövetség  Elnöke köszöntötte a résztvevőket. Elnök Úr köszönetet mondott Oleárnik  Roland, Vármegyénk Karitatív csoport vezetőjének a tavalyi évben végzett  munkájáért, erőfeszítéseiért. 

2022. évben 2 alkalommal tartottak Vármegyénk polgárőreinek  elsősegélynyújtó tanfolyamot. Az első tanfolyam során 18 fő polgárőr vett részt,  a második tanfolyamon pedig 11 fő volt jelen. Az értekezlet keretében átadásra  kerültek az oktatásban résztvevő egyesületek képviselői részére a Komárom- Esztergom Vármegyei Polgárőr Szövetség által vásárolt egészségügyi  mentőládák, melyet a Bakonyszombathelyi Polgárőr Egyesület, a Bokodi Polgárőr  Egyesület, a Dadi Polgárőr Egyesület, a Kisbér Városi Polgárőr Egyesület, a Környei  Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Réde-Bakonybánk Polgárőr  Egyesület, valamint a Tatabányai Polgárőrség Önvédelmi Egyesület képviselői vehettek át.

A Szövetség Karitatív csoportja továbbra is szeretné segíteni Vármegyénk  polgárőreit, szervezett elsősegélynyújtó oktatásokkal, tanfolyamokkal.